top of page
Nieuw teamlid-2.png

Hey There

Deze zomer, begin juli wordt de eerste baby van Lore & Alexander geboren. 

Dit zal uiteraard een heel pak aanpassingen vragen voor onze zomer regeling in het salon. Deze pagina zal jullie informeren over hoe wij onze zomer tegemoet gaan! 

ZOMER REGELING 

De zwangerschapsrust van Lore begint op 25 juni. Zij zal tot eind augustus afwezig zijn. September en oktober zal zij part-time aanwezig zijn in de zaak om zo nog wat na te genieten van de baby. Op zaterdagen zal zij niet aanwezig zijn. Er worden wel avondshifts voorzien voor mensen die overdag niet kunnen. 

Zeliha houdt de zaak recht gedurende de hele zomer. Zij neemt verlof van 23 juli t.e.m. 3 augustus.

Balayages worden door haar opgevangen net als grotendeels van de kleuringen & damessnitten.

Herensnit is mogelijk, maar hou er rekening mee dat Zeliha geen enkele vorm van fades knipt. 

Klanten van andere zaken die in verlof zijn nemen wij niet aan, deze zomer helpen wij enkel eigen klanten. 

 

Ook enkel brushings worden niet gedaan. Heeft u toch een feest gepland, bel dan voor uw afspraak en Zeliha kan dan bepalen of zij de brushing er bij neemt of niet. 
 

Colette heeft vakantie in het lesgeven dus zij komt enkele dagen extra helpen. Zij voorziet de heren van een herensnit met al dan niet een fade. Balayages doet Colette niet dus deze zijn ook niet in te boeken bij haar. Op donderdag avond is zij aanwezig voor een avondshift. Vrijdag en zaterdag zal ze in de voormiddag werken. Ook zij gaat uiteraard in verlof van 1 tot 7 juli & van 5 tot 11 augustus

Wij blijven telefonisch beschikbaar maar minder, hou hier rekening mee. 

Probeer zoveel mogelijk online te boeken. Via mail blijven wij bereikbaar maar hou er rekening mee dat dit met een serieuze vertraging kan zijn. Dringende annuleringen kunnen via sms met vermelding van naam en uur van boeking. Let op onze annulatievoorwaarden. 

Ontvang jij graag een geboortekaartje?

Vul hier onder jouw gegevens in!

Je ontvangt een kaartje als de baby geboren is!

bottom of page